Om Alleco

Alleco är en grossist som erbjuder kvalitativ golvvärme och produkter inom snösmältning, frostskydd m.m.. Vi vill att våra kunder ska vara mer än nöjda med våra produkter samt service. Vårt motto har alltid varit att lyssna på kundens behov och se till att ni får den bästa lösningen för just deras projekt. Att vara seriösa helt enkelt. 

Vi strävar efter att hålla oss långt fram då det gäller produktutveckling och letar alltid efter förbättringar som ska gynna alla parter.

Vad erbjuder vi?

Vi har byggt upp en stark teknisk kompetens inom golvvärme samt sedan utökat med andra områden så som frostskydd, markvärme och snösmältningssystem för hängrännor mm. 

Alleco har under åren byggt upp goda relationer med både kunder samt leverantörer vilket gör att vi ser positivt på framtiden! Vi har också Warmias vattenburna golvvärmesystem. Vi levererar, projekterar och installerar ett av marknadens energisnålaste system.

Detta erbjuder vi dig som återförsäljare!

Kvalité

Kvalitetsprodukter till rimliga kostnader!

Garantier

Bra garantier, 10-15 år!

Support

Support avdelning som alltid är kontaktbar!

Projektering

Projektering inklusive ritningar m.m.!

Utbildning

Utbildning till våra återförsäljare samt installatörer!

Utställning

Utställningsmaterial i form av provplattor, affischer och broschyrer.!

Mångfald

Mångfald genom att kunna erbjuda olika golvvärmesystem såsom kabel, folie, matta m.m.!

Trygghet

Ett samarbete som bygger på öppenhet, ärlighet och kompetens från båda parter!

Alleco ingår i

NLL Bygg är ett entreprenad och byggföretag med fyra ägare. Företaget startades av Kristian Hellberg, Baltzar Nordberg, Jörgen Larsson och Micke Lindholm. Alla med olika inriktningar från golvvärme till finsnickeri. På detta sätt kompletterar vi varandra och har mycket kunskap och möjligheter inom NLL Bygg & Entreprenad. Detta innebär att NLL Nygg har mer bredd och är inte beroende av underleverantör på samma sätt som den klassiska bygg eller entreprenadfirman. 

Vi jobbar nära kunden och gör både stora projekt men även mindre jobb som altaner, uterum, renoveringar mm. Vi jobbar främst på Bohuslän på västkusten men även på andra orter. Vi genomför projekt som omfattar allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar, om- och tillbyggnadsarbeten samt byggservicetjänster.

Bygg - Betong - Projekt


NLL Bygg Betong har blivit kända för att göra jobb som andra tvekar inför. Vi arbetar också med allt inom bygg, allt från större projekt, helentreprenader till mindre finsnickeri. Vår erfarenhet gör att vi kan erbjuda högkvalitativt arbete och den trygghet som kunderna kräver.

Golvvärme (Vatten)

Warmia är idag Finlands största leverantör av vattenburen golvvärme. Detta tack vare att systemet är utvecklat för att möta Finlands krav på låg energiförbrukning (betydligt hårdare än de i Sverige) samtidigt som tillförlitlighet och största möjliga komfort är högt prioriterat.

Golvvärme

Under 15 år har vi utvecklat en kompetens inom golvvärme, frostskydd, markvärme och takvärme som ger er en garanti på bra produkter och hög servicenivå.