Om Alleco

Alleco är en grossist som erbjuder kvalitativ golvvärme och produkter inom snösmältning, frostskydd m.m.. Vi vill att våra kunder ska vara mer än nöjda med våra produkter samt service. Vårt motto har alltid varit att lyssna på kundens behov och se till att ni får den bästa lösningen för just deras projekt. Att vara seriösa helt enkelt. 

Vi strävar efter att hålla oss långt fram då det gäller produktutveckling och letar alltid efter förbättringar som ska gynna alla parter.

Vad erbjuder vi?

Vi har byggt upp en stark teknisk kompetens inom golvvärme samt sedan utökat med andra områden så som frostskydd, markvärme och snösmältningssystem för hängrännor mm. 

Alleco har under åren byggt upp goda relationer med både kunder samt leverantörer vilket gör att vi ser positivt på framtiden!

Vi kan erbjuda ett väldigt brett produktsortiment med högsta kvalitet och projekterar samt levererar till våra kunder som är elektriker, byggfirmor m.m.

Behöver Ni råd eller hjälp så är det bara att slå oss en signal eller skicka in en ritning så återkommer vi med ett förslag!

Detta erbjuder vi dig som återförsäljare!

Kvalité

Kvalitetsprodukter till rimliga kostnader!

Garantier

Bra garantier, 10-15 år!

Support

Support avdelning som alltid är kontaktbar!

Projektering

Projektering inklusive ritningar m.m.!

Utbildning

Utbildning till våra återförsäljare samt installatörer!

Utställning

Utställningsmaterial i form av provplattor, affischer och broschyrer.!

Mångfald

Mångfald genom att kunna erbjuda olika golvvärmesystem såsom kabel, folie, matta m.m.!

Trygghet

Ett samarbete som bygger på öppenhet, ärlighet och kompetens från båda parter!

Scroll to Top