Hjälp med installationen?​

Allecos vattenburna golvvärme system klarar den händige av att lägga själv men ibland vill man ha proffs som gör det. Vill man ha ”Spiral” mönster så kan det också vara svårt att hitta en montör som har erfarenhet av detta förläggningssätt.

Vi har lång erfarenhet från golvvärme och har ett stort kontaktnät med installatörer som är noga med att du som kund är nöjd.Fyll gärna i offertformuläret så återkommer vi med ett förslag på hur vi kan lösa dina behov på ett effektivt och kostnadsmedvetet sätt.

Projekt Referenser

Vi har utfört många projekt åt både privatpersoner, byggherrar, entreprenörer inom bygg, VVS, grunder m.m. Kunden får alltid en väl utförd projektering, installation samt dokumentation inkl ritningar, injusteringsvärden samt provtryckningsprotokoll.

Ibland är det skönt att få hjälp av något proffs. Speciellt när det handlar om något så viktigt som ens hem och man vill prioritera annat. Vi på Alleco har lång erfarenhet av golvvärme och kan ge dig ett riktigt bra och kostnadseffektivt förslag på arbetet. Testa oss!

Baltzar Nordberg

VD Alleco

Scroll to Top