Självreglerande​

Denna styrning är helt självreglerande. Detta innebär att alla ventiler på golvvärmefördelaren ställs helt öppna vid installation och elektroniken sköter resten! Systemet är självlärande och gör att ingen extra tid läggs på injustering vid installation eller tidskrävande löpande underhåll. Självregleringen ger också ett optimerat energibehov på varje slinga vilket kan ge upp till 20% energibesparing och en jämnare temperatur. Den anpassar sig även över tid om något förändras i systemet.

Systemet är mycket flexibelt då samma kopplingsbox används till både trådbundet och trådlöst system. Självklart kan du också styra hela ditt golvvärmesystem med en smart app i din mobiltelefon!
Självreglerande

Standard​

”Standard” är ett trådbundet regleringssystem för 24V med termostater utan display. Termostaten används ihop med tråddragen kopplingsbox ”Standard” och ställdon för 24V. Det är mycket lätt att manövrera och önskad rumstemperatur kan ställas in mellan 6 – 30°C.

Max- och min temperatur kan begränsas på ett mycket enkelt sätt. Termostaten finns också för så kallad ”offentlig miljö” där man inte vill att man ska kunna manövrera inställningarna på termostaten. Som tillbehör finns också golvgivare som mycket enkelt kopplas in i rumstermostaten.
Standard

Trådlös reglering för 1 rum/zon​​

Elektronisk trådlös termostat (868 MHz) med bakgrundsbelyst LCD-skärm utformad för att styra 1 rum/zon. Levereras med mottagare samt 1st ställdon för 230V (kan dock användas ihop med totalt 3st ställdon 230V.)

Termostaten är trådlös vilket underlättar då man slipper dra anslutningar för inkopplingen.
Trådlös

Appstyrning

Självreglerande system kan styras via en App. Appmodulen används för att styra husets värmesystem via en app i bl.a. mobiltelefon. App modulen tar emot och sänder Wi-Fi signaler inkl. Bluetooth.
Appstyrning

Ibland är det skönt att få hjälp av proffs. Speciellt när det handlar om något så viktigt som ens hem och man vill prioritera annat. Vi på Alleco har lång erfarenhet av golvvärme och har samarbete med installatörer runt om i landet och kan därför ge dig ett riktigt bra och kostnadseffektivt förslag även på arbetet!

 Testa oss!

Baltzar Nordberg

VD Alleco

Scroll to Top