Om Alleco

Alleco är en grossist som erbjuder kvalitativ golvvärme och produkter inom snösmältning, frostskydd m.m.. Vi vill att våra kunder ska vara mer än nöjda med våra produkter samt service. Vårt motto har alltid varit att lyssna på kundens behov och se till att ni får den bästa lösningen för just ert projekt. Att vara seriösa helt enkelt. 

Vi strävar efter att hålla oss långt fram då det gäller produktutveckling och letar alltid efter förbättringar som ska gynna alla parter.

Vad erbjuder vi?

Elburen golvvärme

Alleco har byggt upp en stark teknisk kompetens inom golvvärme som sedan utökats med andra områden så som frostskydd, markvärme och snösmältningssystem för hängrännor mm.

Alleco har under åren byggt upp goda relationer med både kunder samt leverantörer vilket gör att vi ser positivt på framtiden!

Vi arbetar endast mot företag då det gäller el produkter då installationen kräver att man har el-behörighet. Som privatperson så är man naturligtvis välkommen att höra av sig till oss så slussar vi er vidare till någon av våra duktiga samarbetspartner som hjälper er!

Vattenburen golvvärme

Alleco har sålt vattenburen golvvärme tidigare genom olika partners men kan nu också erbjuda det direkt under Alleco

Vi kan erbjuda ett väldigt brett produktsortiment med högsta kvalitet och projekterar, levererar samt om så önskas installerar ert vattenburna golvvärmesystem!

Våra kunder är privatpersoner, byggherrar, rörmokare m.m.

Behöver Ni råd eller hjälp så är det bara att slå oss en signal eller skicka in en ritning så återkommer vi med ett förslag!

Detta erbjuder vi dig.

Kvalité

Kvalitetsprodukter till rimliga kostnader!

Garantier

Bra garantier, 10-15 år!

Support

Support avdelning som alltid är kontaktbar!

Projektering

Projektering inklusive ritningar m.m.!

Mångfald

Mångfald genom att kunna erbjuda olika golvvärmesystem, både el- och vatten!

Trygghet

Ett samarbete som bygger på öppenhet, ärlighet och kompetens!

Installation

Erbjuder även installation av vatttenburen golvvärme!

Scroll to Top